Qui som?

L’any 2010, la família de «QUE BO ÉS» va tenir la gallardia de posar en marxa un negoci de restauració en plena crisi.
No era el seu primer negoci, ja que han estat vinculats al sector de l’hostaleria de tota la vida. Als pocs anys van ampliar el negoci amb un segon restaurant per poder acreditar que el negoci és rendible, reeixit i repetible.

El producte té una gran acceptació; 70 entrepans i 40 plats combinats diferents, a més d’una magnífica línia d’exposició de pastisseria i brioixeria d’alta qualitat. L’enorme volum de compres, facilita el franquiciat el subministrament directe i assegurat de primeres marques a preus super competitius, i permeten a l’franquiciat obtenir uns marges comercials molt per sobre de la mitjana de el sector.

La franquícia proporciona un important assessorament, i un CRM propi imprescindible per optimitzar una carta i horari molt extens.

QUE BO ÉS és l’elecció ideal tant per a un centre comercial com per situar-se en carrers concorreguts ja que disposa d’una de la millor i més àmplia oferta de el sector, el que li permet treballar en un horari molt ampli, i fa realment molt difícil que un client no trobi el que li ve de gust.

Que bo és